Kostuum Huren
Een kostuum op maat
arrow_downward

EEN GROTE COLLECTIE KOSTUUMS.

Tijdsbeeld-kostuums

Wilt u er even uitzien als oma of opa, heeft u kinderkleding in Ot-en Sien-stijl nodig, zingt u mee in een Dickens-koor of wilt u zich wanen in de pruikentijd? Heeft u een Seventies Party of een uitbundig jaren ’80 feestje?
Alles is mogelijk en we helpen u graag met onze kennis en kleding om het goede tijdsbeeld te creëren.
Natuurlijk worden alle kostuums voorzien van de nodige accessoires!

Landenkostuums

Onze landencollectie is enorm groot. Wat betreft Nederland hebben we diverse streekdrachten voor u.

Uit diverse werelddelen is originele kleding voorradig en we leveren daar ook graag informatie bij over de draagwijze en de bijbehorende tradities. Er even uitzien als een Mexicaan, Rus, Keniaan of Vietnamees: dankzij de KostuumCentrale is dat geen enkel probleem!

Feestkleding

Uiteraard beschikken we over feestkleding. Gaat u Carnaval vieren, wordt u verwacht op een Oktoberfest of zoekt u iets voor Halloween? We hebben vele creaties beschikbaar.

Ook kunt u prima bij ons terecht als u verkleed wilt gaan als dier, sprookjesfiguur, non of monnik.

Gelegenheidskleding

Heeft u een uitnodiging gekregen waarop staat vermeld dat de dresscode Tenue de Ville, Black Tie, Cocktail of Gala is?
Bij de KostuumCentrale bent u aan het juiste adres.

Wij hebben voor alle maten mooie gelegenheidskleding in huis en bent u eveneens van harte welkom met uw vragen over de dresscodes. Natuurlijk beschikken we ook over jacquets.

Uniformen

In de KostuumCentrale vindt u ook allerhande uniformen. Zoals Stewardessen, Militaire kostuums, Brandweer, Artsen, Verpleegkundigen, Boswachter, Buschauffeur, Machinist, Conducteur. Natuurlijk wordt elk kostuum voorzien van de bijbehorende accessoires.

Seizoenskleding

Sinterklaas, de kerstman en de paashaas zijn vaste gasten bij de KostuumCentrale. We hebben al bijna dertig jaar ervaring met het ontvangen, in de watten leggen en tot in de puntjes verzorgen van sinterklaas, piet en de kerstman.

De honderden kostuums en bijbehorende accessoires zijn vanaf half november weer volop beschikbaar voor de verhuur.

We leveren overigens ook volledige arrangementen, waarbij u naast de kleding ook voorzien wordt van de nodige grime en pruikwerken.
Bel of mail gerust voor meer informatie.

Kostuums op maat / speciale wensen

Heeft u specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden!
De KostuumCentrale heeft een eigen naaiatelier en de buitengewoon ervaren en goed geschoolde medewerkers helpen u graag aan een speciaal voor gemaakt kostuum.

VOOR ELKE GELEGENHEID EEN KOSTUUM.

VERHUURVOORWAARDEN

Wij zijn uiteraard zuinig op onze kostuums en accessoires en verwachten dit ook van onze huurders. Om de verhuur van de kostuums en accessoires goed te laten verlopen, hebben wij een aantal verhuurvoorwaarden opgesteld.

 • Met het ondertekenen van het huurcontract, gaat u akkoord met de verhuurvoorwaarden en het vastleggen van uw persoonlijke gegevens conform de Wet bescherming persoonsgegevens.
 • Wij verhuren de kostuums alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.
 • Bij het uitzoeken en reserveren van de kostuums, dient u de huurkosten af te rekenen en het huurcontract te ondertekenen, ook tekent u voor akkoord van onze verhuurvoorwaarden.
 • De verhuur geldt voor 24 uur. Per dagdeel huren is niet mogelijk.
  Met uitzondering van Seizoenkostuums, te weten: Sinterklaas of Pieten/Kerst/Pasen. Hiervoor geldt dat deze kostuums enkel per dagdeel te huur zijn.
 • De kostuums kunnen gehaald en gebracht worden tijdens de vermelde openingstijden.
 • Wanneer kostuums te laat retour worden gebracht, zal er één (of meerdere) extra verhuurdag(en), aan u in rekening worden gebracht.
 • Het is absoluut niet toegestaan om kostuums zelf te wassen/stomen.
 • Het is absoluut niet toegestaan om kostuums zelf te wijzigen.
 • Wanneer er schade ontstaan aan artikelen, tijdens de verhuurperiode, zullen de evt. reparatie en/of vervangingskosten aan u in rekening worden gebracht.
 • Wanneer bij het retour brengen van de kostuums, de kledinghoes ontbreekt, zal er € 5,00 per hoes, in rekening worden gebracht.
 • Mocht u reeds een kostuum hebben gereserveerd en betaald, maar door omstandigheden wilt u annuleren, kunnen wij u een tegoedbon geven om op een later tijdstip, het kostuum alsnog te huren.