Kostuum Huren
Een kostuum op maat
arrow_downward

EEN GROTE COLLECTIE KOSTUUMS.

Tijdsbeeld-kostuums

Wilt u er even uitzien als oma of opa, heeft u kinderkleding in Ot-en Sien-stijl nodig, zingt u mee in een Dickens-koor of wilt u zich wanen in de pruikentijd? Heeft u een Seventies Party of een uitbundig jaren ’80 feestje?
Alles is mogelijk en we helpen u graag met onze kennis en kleding om het goede tijdsbeeld te creëren.
Natuurlijk worden alle kostuums voorzien van de nodige accessoires!

Landenkostuums

Onze landencollectie is enorm groot. Wat betreft Nederland hebben we diverse streekdrachten voor u.

Uit diverse werelddelen is originele kleding voorradig en we leveren daar ook graag informatie bij over de draagwijze en de bijbehorende tradities. Er even uitzien als een Mexicaan, Rus, Keniaan of Vietnamees: dankzij de KostuumCentrale is dat geen enkel probleem!

Feestkleding

Uiteraard beschikken we over feestkleding. Gaat u Carnaval vieren, wordt u verwacht op een Oktoberfest of zoekt u iets voor Halloween? We hebben vele creaties beschikbaar.

Ook kunt u prima bij ons terecht als u verkleed wilt gaan als dier, sprookjesfiguur, non of monnik.

Gelegenheidskleding

Heeft u een uitnodiging gekregen waarop staat vermeld dat de dresscode Tenue de Ville, Black Tie, Cocktail of Gala is?
Bij de KostuumCentrale bent u aan het juiste adres.

Wij hebben voor alle maten mooie gelegenheidskleding in huis en bent u eveneens van harte welkom met uw vragen over de dresscodes. Natuurlijk beschikken we ook over jacquets.

Uniformen

In de KostuumCentrale vindt u ook allerhande uniformen. Zoals Stewardessen, Militaire kostuums, Brandweer, Artsen, Verpleegkundigen, Boswachter, Buschauffeur, Machinist, Conducteur. Natuurlijk wordt elk kostuum voorzien van de bijbehorende accessoires.

Seizoenskleding

Sinterklaas, de kerstman en de paashaas zijn vaste gasten bij de KostuumCentrale. We hebben al bijna dertig jaar ervaring met het ontvangen, in de watten leggen en tot in de puntjes verzorgen van sinterklaas, piet en de kerstman.

De honderden kostuums en bijbehorende accessoires zijn vanaf half november weer volop beschikbaar voor de verhuur.

We leveren overigens ook volledige arrangementen, waarbij u naast de kleding ook voorzien wordt van de nodige grime en pruikwerken.
Bel of mail gerust voor meer informatie.

Kostuums op maat / speciale wensen

Heeft u specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden!
De KostuumCentrale heeft een eigen naaiatelier en de buitengewoon ervaren en goed geschoolde medewerkers helpen u graag aan een speciaal voor gemaakt kostuum.

VOOR ELKE GELEGENHEID EEN KOSTUUM.